Bio nebio Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 150 g
Bio nebio Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 150 g

TOP 9
Bio nebio Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 150 g

od 56 Kč
BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio. z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
64 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bio nebio Bio kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 150 g
Výrobce: Bio nebio
Minimální cena: 56 Kč
Maximální cena: 64 Kč
Ušetříte až: 8 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio

BIO kakaový prášek nepražený 150g Bio Nebio.

z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť. Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně.

SLOŽENÍ: prášek z nepražených kakaových bobů se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla nejméně 10 %.

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Zde si zvláště milovníci kakaa přijdou na své. Kakaové boby pěstují drobní farmáři z Dominikánské reopubliky. Kakaovníky zde rostou ve smíšených kulturách společně s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín. Plody jsou sbírány ručně a fermentovány spolu s dužinou. Při fermentaci vzniká typická výrazná chuť a vůně dominikánského kakaa. Následuje asi týdenní sušení na slunci, poté jsou boby očištěny a upraženy. Správné šetrné pražení dále umocní chuť a vůni. Upražené boby jsou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášekSložení: obsah kakaového másla: 11%Obsah: 150gZemě původu: Dominikánská republikaVýživové hodnoty na 100g:Energetická hodnota 1409kJ/339kcalTuky 11,0g z toho nasycené mastné kyseliny 6,9gSacharidy 14,5g z toho cukry 0,3gVláknina 34,7gBílkoviny 28,1gSůl Nealkalizovaný kakaový prášek pocházející od drobných farmářů z Dominikánské republiky. TIP: Lahodný čokoládový nápoj získáme našleháním teplého mléka s kakaem a sušenou třtinovou šťávou RAPADURA. Můžeme jej ovonět špetkou pravé Bourbon vanilky, skořice či dokonce muškátového květu. Vášnivé povahy mohou přidat trošku práškového chilli, labužníci si vylepší mléko sladkou smetanou. Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaového másla 11 %. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 409 kJ / 339 kcal Tuky:  11 g z toho nasycené mastné kyseliny:  6,9 g Sacharidy:  14,5 g z toho cukry:  0,3 g Vláknina: 34,7 g Bílkoviny:  28,1 g Sůl:   Kakao vyhlášené ušlechtilým aroma a výraznou chutí typickou pro Criollo z Jižní Ameriky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.